GOK 2 - TURKSE KEUKEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 207 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Gok 2 - Turkse keuken. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2024 om 22:21 Het was koud
25 jun 2024 om 10:39 HEEL VRIENDELIJKE LEVERING
6 jun 2024 om 11:06 Lekkere pizza en een vriendelijke top service!
12 apr 2024 om 17:15 slechtste eten dat ik tot nu toe gegeten heb, de turkse pizza was zelfs nog niet goed gebakken, de vlees die erop zat was nog rauw. we hebben ook mezze voor 2 personen besteld, het was zeer weinig voor dit geld. Het was echt een telleurstelling.
31 mrt 2024 om 8:03 Er was een gerecht teweinig geleverd
30 mrt 2024 om 21:44 Slecht tot en met het was al in de vuilbak de mensen betaalen nog steeds voor een goede eten denk ik trek echt op niks en was niet wat ik bestelde al het geldt in de vuilbak jammer genoegt was echt slecht tot en met
21 mrt 2024 om 12:17 Hallo, wij vonden de mezze special niet lekker en slecht gepresenteerd, niet voor herhaalbaar, sorry
17 mrt 2024 om 21:26 When I ordered the delivery time was between 45 and 60 minutes. On the "track your order" window it showed random times (varying from 30 minutes to 2 hours). I'm the end it took more than 2h for the order to arrive....
27 feb 2024 om 22:33 Rotte pizza
15 feb 2024 om 10:33 2 uuren moeten wachten vor levering. Prijs te hoog vlees te weinig.
14 jan 2024 om 12:07 Het eten was echt een teleurstelling en heel weinig voor 2 personen en voor de prijs! Het vlees was veel te droog en de scampi te veel uitgebakken. Ik zal er niet meer bestelllen
9 jan 2024 om 21:16 Some items were missing , foods soo dry