GOK 2 - TURKSE KEUKEN

GOK 2 - TURKSE KEUKEN Gok 2

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 168 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Gok 2 - Turkse keuken. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 19:50 Eten smaakt redelijk, maar alles kwam koud aan, als u 5,59 bezorgkosten vraagt mag ik toch wel verwachten dat er biefstuk tenminste warm aankomt. Jammer ik bestel hier niet meer
8 apr 2022 om 19:29 Pakket was volledig uitgelopen!
7 feb 2022 om 7:01 Koud eten gelijk het oud de micro kwam maar zelf de moeite niet gedaan voor het lang genoeg in de micro te steke. Deze keer was het allesbehalve lekker en zijn geld zekers niet waard ! B
30 jan 2022 om 21:01 Het eten was weer koud, we hebben dit al eens voor gehad , contact op genomen met het restaurant, zei zeiden dat het niet hun fout was . Lekker van smaak maar heel jammer dat het koud was
27 jan 2022 om 20:12 Eten was koud. Andere keer was het beter.
25 dec 2021 om 19:51 Lekker
11 dec 2021 om 22:03 Heeeerlijk vers vlees met rijst en frietjes, top
22 okt 2021 om 14:42 Trekt op niets koude pizza groenten waren niet vers zo bruin als iets Zonde voor mijn geld nooit meer bestellen Ik zou mij schamen voor zo een bestelling door te sturen KIYMALI PIDE VRESELIJK
7 sep 2021 om 12:34 Zeer slecht!
24 aug 2021 om 19:03 Was te koud
28 jul 2021 om 5:48 We hebben ons eten besteld het heeft heel lang geduurd dan gezegde uur de app toonde dat de bezorger er was maar bleef maar weg we zijn hem zelf gaan vinden het eten was niet lekker en heel koud geworden sorry maar niet tevreden deze keer.
22 jul 2021 om 0:42 the dish was rather cold , wrong and warm soft drink